דרור - גרינשטיין

דרור - גרינשטיין

אנו מספקים ללקוחותינו שירות מקצועי ברמה הגבוה ביותר עם שימת דגש על יחס אישי, שקיפות מלאה וזמינות.

כתבו עלינו – משרד הפנים ביטל את מינויו של שי נתן למנכ"ל עיריית אלעד

שיתוף ב facebook
פייסבוק
שיתוף ב twitter
טוויטר
שיתוף ב linkedin
לינקדאין
שיתוף ב whatsapp
ווטסאפ
שיתוף ב email
מייל
שיתוף ב print
הדפס

משרד הפנים ביטל את מינויו של שי נתן למנכ"ל עיריית אלעד.

לפני מספר שבועות נודע כי עיריית אלעד מתכוונת למנות לתפקיד מנכ"ל העירייה את חבר מועצת העיר לשעבר, מר שי נתן. מינוי זה אושר על ידי מליאת מועצת העיר, חרף העובדה כי מר שי נתן היה חבר מועצה עד לפני מספר שבועות.

במסגרת מכתב פנייה אשר מסר משרדנו למשרד הפנים, וכן לעיריית אלעד, וזאת בשם תנועת ישי יחד שבטי ישראל, העלנו טענות רבות ביחס לבטלות מינויו של מר שי נתן ובין היתר:

  1. כי המינוי של מר שי נתן עומד בסתירה מוחלטת להוראות פקודת העיריות, אשר עניינן תקופת הצינון של חבר מועצת עיר. עובדה זו עולה בשל האמור בסעיף  122א לפקודת העיריות אשר קובע תקופת צינון לחבר מועצה. תקופת הצינון היא בת 18 חודש, ובמקרה של מר שי נתן, מבוקש מינוי ימים ספורים לאחר שהלה סיים את תפקידו במועצת העיר.
  2. בנוסף הועלו טענות נוספות באשר לכשירות של מר שי נתן וזאת לאור חוזר מנכ"ל משרד הפנים, אשר מחייב תנאים בסיסיים לתפקיד מנכ"ל עירייה ובין היתר השכלה וניסיון מוגדרים וכפי שכתוב בחוזר המנכ"ל:"השכלה: בעל תואר אקדמי או השכלה המוכרת על יד משרד החינוך כמקבילה לתואר אקדמי לעניין שכר. ….ניסיון תעסוקתי מצטבר באחד או יותר מהתחומים הבאים: ניהול כללי, ניהול פרויקטים בהיקפים גדולים, ניהול כ"א ומשאבי אנוש, רכש וקניינות, נושאים מוניציפאליים, בניית תכניות אסטרטגיות: ברשויות שבהן פחות מ- 50,000 תושבים ומעל 5,000 – לפחות 7 שנות ניסון תעסוקתי"ניסיון ניהולי (הכוונה לניסיון בניהול, הנחיה והובלה ) באופן ישיר או עקיף ( של צוות עובדים בהיקף משמעותי המונה 10 עובדים לפחות וככל שניתן בסדר גודל הדומה לכמות העובדים ברשות המקומית)  ברשויות שבהן פחות מ- 50,000 תושבים ומעל 5,000 תושבים – לפחות 4 שנות ניסיון ניהולי"
  3. בסופו של יום ובעקבות פנייה זו החליט משרד הפנים לדחות את המינוי של מר שי נתן ולקבוע כי קיים קושי במינוי לתפקיד המנכ"ל, ככל הנראה תוך קבלת טענותינו כאמור (וככתוב בהרחבה במכתב שנמסר למשרד הפנים).

ראו קישור לכמה כתבות שעלו בעניין ביטול מינוי מנכ"ל עיריית אלעד – מר שי נתן:

לכתבה באתר ביזנעס – אתר הכלכלה של הציבור החרדי – לחצו כאן.

לכתבה באתר חדרי חרדים – אשר עסקה בפנייתינו – לחצו כאן.

מאמרים נוספים

דרור - גרינשטיין - משרד עורכי דין

חיוב ארנונה שנתית לשנת 2022

חיוב ארנונה שנתית לשנת 2022- בחודשים הקרובים יחלו הרשויות לשלוח שומות ארנונה לשנת 2022. משרדנו קורא לקהל לקוחותיו לבחון היטב את שומות